Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Reparatie, onderhoud & APK

Ons team staat altijd voor uw klaar!

Auto Reinders is een merkonafhankelijk autobedrijf. Wij zijn dan ook in staat om alle merken en typen auto’s te onderhouden. Eventuele fabrieksgarantie blijft behouden indien u uw auto door ons laat onderhouden en repareren.

Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Doordat wij bij Bosch Car Service zijn aangesloten mogen wij ook voor veel leasemaatschappijen ook onderhoud en reparaties uitvoeren.

Bij Auto Reinders voelt u zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over de prijs en tijdsduur van de reparatie. Indien mogelijk en gewenst monteren wij gebruikte onderdelen om het autorijden betaalbaar te houden. Natuurlijk hebben wij gratis vervangend vervoer voor u klaarstaan. U betaalt hiervoor alleen de brandstof.

reparatie-onderhoudOnze 6 autotechnici werken betrokken, gemotiveerd en zorgvuldig aan uw auto. Dit is niet verwonderlijk, aangezien onze technici elke dag weer andere auto’s voor hun neus krijgen. Zo blijft het werk afwisselend en zijn er doorlopend nieuwe technische uitdagingen. Dit extra stuk motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto bij ons in goede handen is!

Eventuele onderdelen worden uitsluitend vervangen door kwaliteitsonderdelen. Dit kunnen nieuwe onderdelen zijn, maar ook gebruikte of gereviseerde. Gebruikte en gereviseerde onderdelen zijn niet alleen voordeliger dan nieuwe onderdelen, maar ook een duurzaam alternatief, en dus beter voor het milieu.

U kunt uw auto brengen en ophalen tussen 07.30 en 18.00 uur. Vervangend vervoer is gratis beschikbaar en en haal- en brengservice van uw auto is ook geen probleem, vraag naar de mogelijkheden bij het maken van een afspraak.

APK Keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. Deze keuring verhoogt de verkeersveiligheid en beschermt het milieu. Het blijft echter een momentopname en betekent dus niet dat uw auto ’t het hele jaar blijft doen. Regelmatige controle en goed onderhoud van uw auto is dus belangrijk, ook al is hij APK gekeurd.

Bij ons kan iedere personenauto, bestelwagen en camper tot 3500 kilogram totaalgewicht worden gekeurd. Auto Reinders is dan ook hét adres voor de APK-keuring van uw auto.

Tarieven:

Voertuigen met benzinemotor / LPG
€ 39,90 all-in

Auto’s met dieselmotor
€ 49,90 all-in

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK geheel gratis! U betaalt dan alleen de verplichte milieukeuring en de afmeldkosten.

Snelservice

Bij Auto Reinders doen we er alles aan om een goede en snelle service te bieden. Wanneer u bij ons komt voor onderhoud of kleine reparaties kunt u hier vaak op wachten. Uw auto gaat direct de werkplaats in en terwijl deze onder handen wordt genomen, neemt u met een kopje koffie of thee plaats aan onze leestafel met de krant van de dag en andere lectuur. In no-time staat uw auto weer klaar!

Voor kleine reparaties kunt u zonder afspraak bij ons langsrijden. Hiervoor is ook op zaterdagochtend een monteur aanwezig.