Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Elektronica diagnose

In onze werkplaats gaan wij verder waar andere autobedrijven het vaak moeilijk krijgen. Wij beschikken niet alleen over zeer ervaren autotechnici die regelmatig worden bijgeschool in de nieuwste technieken, maar ook over geavanceerde diagnoseapparatuur. Zo kunnen wij ook gecompliceerde storingen aan nagenoeg alle merken auto’s verhelpen.

Doordat wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, beschikken tevens wij over de meest actuele technische gegevens van alle automerken.

Onze autotechnici werken betrokken, gemotiveerd en zorgvuldig aan uw auto. Dit is niet verwonderlijk, aangezien onze technici elke dag weer andere auto’s voor hun neus krijgen. Zo blijft het werk afwisselend en zijn er doorlopend nieuwe technische uitdagingen. Dit extra stuk motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is.

Naast de geavanceerde Bosch diagnoseapparatuur hebben wij onder andere de beschikking over speciale apparatuur om EGR systemen te reinigen, bandenspanningssensoren te programmeren en automatische versnellingsbakken te spoelen.

Mocht uw auto een probleem hebben, neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.