Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Campers en caravans

De meeste kampeerders doen jarenlang met hun caravan of camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg komt te staan, of dat vroegtijdige slijtage optreedt, dient een caravan en camper ook goed te worden onderhouden.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden en verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

In onze ruime werkplaats verrichten wij ook onderhoud, reparatie en (APK-) keuringen aan campers en caravans. Hiervoor hebben wij de beschikking over extra grote hefbruggen, zodat iedere camper (tot 3500 kg.) door ons onderhouden kan worden. Om de oplooprem van uw caravan of aanhangwagen te kunnen testen beschikken wij over speciale apparatuur.

Naast het onderstel kunnen wij ook apparatuur in de opbouw repareren en accessoires monteren.

Wij monteren alle merken banden op campers en caravans. Wij adviseren in alle gevallen versterkte banden met een langere levensduur en speciale ventielen te monteren. Desgewenst kunnen ook winterbanden worden geleverd.