Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Bosch Car Service

Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service, waardoor wij door Bosch, de grootste leverancier van de automobielindustrie dagelijks worden ondersteund. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat wij elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

bosch-car-serivceDoor de samenwerking met Bosch Car Service kunnen wij u tevens Bosch Pechhulp en Bosch werkplaatsgarantie aanbieden.

Bosch Car Service Pechhulp

Heeft u het wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. En dat is een geruststellend gevoel!

24 uur per dag, 7 dagen per week

Of u nu ergens in Europa gestrand bent of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de pechhulp van Bosch Car Service in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, dan wordt het naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, ook in het buitenland. Vervangend vervoer staat, indien noodzakelijk, de eerste 2 werkdagen voor u klaar.
Wij zijn er voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Betaal niet langer onnodig teveel

U betaalt voor een jaar pechhulp door héél Europa slechts € 41,50* per jaar.
(alleen pechhulp in Nederland: € 31,50)

Indien uw auto ouder is dan 9 jaar, betaalt u € 76,50 voor een jaar pechhulp, in heel Europa.
(alleen pechhulp in Nederland € 57,50)

Uitbreiding vervangend vervoer

Indien u een grotere auto of een auto met trekhaak als vervangende auto wenst, kies dan voor de uitgebreide vervangend vervoer dekking. U krijgt dan niet alleen een zoveel mogelijk gelijkwaardige auto, maar u heeft daarnaast in het buitenland tot maximaal 30 dagen recht op een vervangende auto. Zo kun u onbezorgd uw vakantie voortzetten.

Caravan of aanhanger apart te verzekeren

U kunt samen met de uitbreiding vervangend vervoer een aanhangwagendekking afsluiten. Hiermee bent u verzekerd van hulp bij het uitvallen van uw caravan of aanhangwagen. De aanhangwagen slepen we naar een vakbekwaam reparatieadres. Indien nodig zorgen wij ook voor een tijdelijk vervangend onderkomen. Waar u in Europa uw aanhangwagen ook laat repareren, u wordt kosteloos geholpen.

Bosch Car Service Garantie

Klik hier voor meer informatie over Bosch Car Service Garantie