Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Banden

Bandenhotel

Wat doet u in het zomerseizoen met uw winterbanden? En waar laat u uw zomerbanden wanneer u op winterbanden rijdt? Hiervoor heeft Auto Reinders de beschikking over een eigen bandenhotel! Wij beschikken over de juiste ruimte om uw bandensets veilig op te slaan, daarnaast kunnen wij indien gewenst de set omwisselen en uitbalanceren.

  • Uw banden worden droog en verwarmd opgeslagen
  • Uw banden zijn verzekerd
  • Gratis indien u bij ons uw banden koopt, anders € 25,- per seizoen.

Het wisselen van een complete wielset, inclusief wielbouten/moeren aanhalen met het voorgeschreven moment en het op peil brengen van de bandenspanning kost € 34,50

TIP: Combineer de bandenwissel met een onderhoudsbeurt of APK-keuring. Wel zo efficiënt!

Bandenshop

Wanneer u gaat voor veiligheid, maximale controle over uw voertuig en maximale grip op de weg, is een autoband voor u een seizoensproduct. In de zomer rijdt u op reguliere zomerbanden, in de winter op winterbanden.

Wij kopen banden in partijen in, om u een scherpe prijs te kunnen bieden! Daarnaast hebben wij veel jong gebruikte winterbanden en winterwielsets op voorraad. Bel of mail en vraag een offerte voor uw auto!

Via onderstaande banden-calculator kunt u zelf opzoeken voor welke prijs wij uw banden kunnen vervangen. Staat uw gewenste band er niet bij, neem dan contact met ons op!