Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Airco service

De airconditioninginstallatie zorgt voor een optimaal klimaatcomfort tijdens het autorijden – 12 maanden per jaar! De temperatuur in het voertuig is aangenaam constant. Hierdoor blijft u langer geconcentreerd en bereikt u veilig uw bestemming.

Voor uw veiligheid biedt de airconditioninginstallatie echter nog meer. Naast de aangename verkoeling op hete dagen zorgt de airconditioning er ook voor dat de lucht in het interieur snel wordt ontvochtigd. Dit betekent dat de ruiten sneller worden ontwasemd. Een bijzonder aangenaam neveneffect is dat de ontvochtigde lucht in het voertuig verdraagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid is.

Airco controle

Bij een airco-controle wordt de werking van de airco in zijn totaal gemeten zoals de uitblaastemperatuur, in- en uitschakelpunt compressor, condensorblower, de hoge en lage druk in het systeem en een zichtcontrole van alle leidingen. Uit de metingen zal blijken of de airco-installatie in uw auto nog in goede staat verkeert.

Airco reinigingsbeurt

Na verloop van tijd kan een airco onaangename en ongezonde luchtjes gaan verspreiden. Dit kan zelfs dergelijke vormen aannemen, dat de inzittenden hier ziek van worden.
De geuren ontstaat door bacteriën en schimmels op het airco-systeem.

Om dit probleem te verhelpen beschikken wij over een speciaal desinfecteerapparaat welke de bacteriën en schimmels te lijf gaat. Het resultaat is een fris ruikende en gezonde auto!

Voor slechts € 29,95 reinigen wij uw airco-systeem (exclusief vervanging van het interieurfilter)

Airco onderhoudsbeurt

Indien blijkt dat uw airco niet meer naar behoren functioneert, kunnen onze speciaal hiervoor opgeleide en gediplomeerde monteurs ieder probleem snel en vakkundig opsporen. Hiervoor beschikken wij over een hypermodern airco-servicestation en zeer uitgebreide diagnoseapparatuur voor alle merken auto’s.

 

ACTIE: Volledige airco onderhoudsbeurt, inclusief het opnieuw vullen van uw airco nu slechts € 69,- all-in! (geldt voor gangbare systemen met R134a gevuld)