Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Maatschappelijk verantwoord

Auto Reinders heeft het certificaat ‘Erkend Duurzaam’

Maatschappelijk en duurzaam handelen is een belangrijike waarde binnen ons bedrijf. Al jaren leveren wij de nodige inspanningen om ons bedrijf sociaal, milieuvriendelijk en energiezuinig te maken en te laten zijn. Het certificaat Erkend Duurzaam is een erkenning van deze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.

 

 

 

 

 

 

 

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Auto Reinders in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren.

Datzelfde geldt voor de gebruikte smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We gaan zuinig om met energie en bij nieuwe investeringen houden wij rekening met het verbruik en duurzaamheid van onze bedrijfsmiddelen. Zo is onlangs geïnvesteerd in nieuwe energiezuinige LED-verlichting om het energieverbruik in ons bedrijf met 25% te verminderen! En is ons bedrijf voorzien van zonnepanelen, zodat wij ons energieverbruik schoon en zelf opwekken!

 

Maatschappelijk verantwoord / Betrokken ondernemen

Betrokken ondernemen is belangrijk voor Auto Reinders om kennis te delen en zo de toekomstige generatie verder te ontwikkelen, maar ook onze inzet te tonen voor goede doelen. Enkele voorbeelden:

-Wij bieden altijd stageplekken voor diverse opleidingen

-Sponsoring van vele lokale (sport) verenigingen en activiteiten