Abdijweg 62 7595 XP Weerselo
info@autoreinders.nl
Tel: 0541 – 669966

Garantie

Werkplaatsgarantie

Natuurlijk onderhouden en repareren wij uw auto vakbekwaam. Op iedere reparatie die onze technici hebben uitgevoerd uitgevoerd, geldt een standaard garantie van drie maanden. Zowel voor de onderdelen als voor de montage hiervan.

Hiernaast kunnen wij u de extra zekerheid van Bosch Car Service Garantie aanbieden, waardoor u niet snel voor verassingen komt te staan:

Bosch Car Service Garantie

U zorgt goed voor uw auto. U zorgt voor regelmatig onderhoud, u zorgt dat er vervangen wordt wat versleten is, u rijdt verantwoord. Maar u kunt altijd voor onaangename verrassingen komen te staan. Een defecte brandstofpomp, een startmotor die het begeeft, de versnellingsbak die ineens dienst weigert, noem maar op… U kunt volkomen onverwacht te maken krijgen met dure reparaties aan uw auto. Daarvoor is er Bosch Car Service Garantie!

bosch-car-serivceMet de unieke Bosch Car Service Garantie hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten aan uw auto. Met deze garantie, die wij u na regulier onderhoud kunnen aanbieden, voorkomt u financiële tegenvallers. Vraag ons naar de voorwaarden en de actuele tarieven voor uw auto!

Ieder jaar kunt u deze garantie weer verlengen na regulier onderhoud bij ons. De Bosch Car Service Garantie kan afgegeven worden op auto’s die maximaal 9 jaar oud zijn en niet meer dan 180.000 kilometer gereden hebben, met een maximum van 20.000 te rijden kilometers per jaar.